Van Os Schoenen | Even voorstellen
395
page,page-id-395,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Even voorstellen

Wij zijn Lisa en Osman Cingil, ondernemende ouders van drie kinderen. Lisa heeft tot haar 23ste jaar in Voorthuizen gewoond en is daarna met Osman naar Veenendaal verhuisd.

Toen Klaas en Tine Stoffelsen van hun welverdiende pensioen gingen genieten ontstond er volgens ons een grote leegte in het winkelbeeld van Voorthuizen.

Met veel enthousiasme willen wij deze plek gaan opvullen. Met de kennis die Stoffelsen met ons heeft gedeeld en onze geheel eigen kijk op het hedendaagse winkelen hopen wij Voorthuizen en omstreken te kunnen gaan bedienen.

 

De consument verandert en de markt verandert, alleen het product is al jaren in de basis hetzelfde. Wij vinden dat winkelen anders kan en vooral anders moet!

 

Een paar schoenen kunt u overal kopen, dat beseffen wij ons maar al te goed.  Onze service, gastvrijheid en klantgerichtheid zult u niet snel ergens terugvinden. Voor ons is dat minstens zo belangrijk als de schoen die u overal kunt aanschaffen!

 

Bij ons bent u geen klant maar een gast!

 

Uiteraard hebben wij onze collectie zorgvuldig samengesteld met grote merken die al jaren uitblinken in kwaliteit, stijl en comfort. Mocht uw maat, kleur of merk niet in ons assortiment zitten dan zullen wij alles in het werk stellen om deze alsnog zo snel mogelijk aan u te kunnen leveren.

 

Wij nodigen u uit om in onze winkel de sfeer te komen proeven, onze service te ontdekken, onze gastvrijheid te ondergaan en onze stijlvolle kwaliteitscollectie van schoenen en accessoires te komen bekijken, voelen, passen en ruiken. Onze toegevoegde waarde ligt in de beleving, een ervaring die u niet mag missen.

 

Laat u inspireren en ervaar de Van Os experience!